ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

Τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιά ή δρυ ή οξιά (επιλέγεται εσείς).

Το τραπέζι στηρίζεται σε μία κεντρική βάση που το υπερυψώνει αρκετά από το έδαφος. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι ξύλινη. Γύρω από το κεντρικό μαύρο ξύλινο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο βρίσκονται τέσσερα ίσα ξύλινα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο μέρη στο χρώμα του ξύλου. Έτσι πάνω στην άνω επιφάνεια (καπάκι) δημιουργείται ένα σχέδιο με διχρωμία που το κάνει να ξεχωρίζει.

Το τραπέζι διαθέτει τέσσερα κρυφά συρτάρια. Τα τέσσερα ξύλινα μέρη στο καπάκι ανοίγουν συρταρωτά στο πλάι προσφέροντας τέσσερις μεγάλους κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Αυτό του προσδίδει εργονομία και πρακτικότητα αφού έτσι εκμεταλλεύεται όλο τον χώρο που καταλαμβάνει. Αποθηκεύστε ποτήρια, πιάτα, τραπεζομάντιλα, διακοσμητικά, περιοδικά και βιβλία. Ανακτήστε άμεσα ότι σας χρειαστεί ανά πάσα στιγμή. Εξοικονομήστε χώρο!

Όλη η ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού βάφεται με διακριτικό ανοιχτόχρωμο γυαλιστερό βερνίκι. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική σχεδίαση (minimal design) και λιτή και απέριττη γραμμή που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς. Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα και βερνίκια εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που προμηθευόμαστε αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού