ΚΑΡΕΚΛΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Καρέκλα με σκελετό από 100% μασίφ ξύλο οξιάς (ή δρυς). Το κάθισμα και η πλάτη είναι συνεχόμενα και μονοκόμματα και επενδύονται με ύφασμα ή δέρμα ή τεχνόδερμα. Διαθέτει τέσσερα πόδια από τα οποία τα 2 ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος ενώ τα άλλα 2 έρχονται ως συνέχεια της πλάτης σε σχήμα τόξου. Τα πόδια έχουν ελαφρά κλίση προς έξω που αυξάνει την σταθερότητα και κάνει πιο όμορφο το παρουσιαστικό.

Οι συγκολλήσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση. Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία καθιστικού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας εφόσον επιλέξουμε επένδυση με αλέκιαστο ύφασμα.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα - πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή τεχνόδερμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 49,5 cm Χ Πλάτος 47,5 cm X Ύψος 85cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα και η πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή από ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού