ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Αναπαυτικές καρέκλες καθιστικού σημαίνει περισσότερος χρόνος με επίκεντρο την άνεση σας και την ξεκούραση σας. Τα διαφορετικά στυλ που διαθέτουμε σημαίνει ότι οι καρέκλες μας ταιριάζουν όπου θέλετε να καθίστε με άνεση και έχουν πλεονεκτήματα που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Οι καρέκλες έχουν σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς γεγονός που τις κάνει σταθερές και προσφέρει μία ανθεκτική κατασκευή με μεγάλη αντοχή σε οποιαδήποτε χρήση.

Η πλάτη και το κάθισμα της καρέκλας είναι ενωμένα (μονοκόμματα) και επενδυμένα με ύφασμα. Το σύνολο του ξύλινου σκελετού της καρέκλας δεν είναι εμφανές αφού είναι καλυμμένο με ύφασμα. Εντυπωσιακή είναι η πληθωρική και ψηλή πλάτη της που αυξάνει πλάτος (πάχος) όσο προχωράει προς τα πάνω..

Εμφανή είναι τα 4 ξύλινα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση του καθίσματος. Τα πόδια είναι τοποθετημένα στην βάση στήριξης του καθίσματος με κλίση προς τα έξω. Τα πόδια ξεκινάνε πιο χοντρά από την βάση στήριξης και λεπταίνουν όσο πάμε προς τα κάτω. Τα 4 ξύλινα πόδια ενώνονται λίγο πιο πάνω από το έδαφος με ένα επίσης ξύλινο σταυρό που αυξάνει ακόμα περισσότερο την σταθερότητα και την ανθεκτικότητα. Στο τελείωμα κάθε ποδιού είναι τοποθετημένο ειδικό υλικό ώστε να προστατεύει τα ξύλινα πόδια από την φθορά της τριβής με το πάτωμα που επιτρέπει στην καρέκλα να τοποθετηθεί ακόμα και σε ευαίσθητα ξύλινα πατώματα χωρίς να αφήνει σημάδια κατά την χρήση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως βοηθητικό κάθισμα ή και κάθισμα τραπεζαρίας σαλονιού αλλά λόγω της πληθωρικής της σχεδίασης δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε μικρούς χώρους .

Τα ξύλινα πόδια βάφονται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή τεχνόδερμα η δέρμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 45 cm X Ύψος 103 cm κυμαινόμενο

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα ξύλινα πόδια της καρέκλας βάφονται (λουστράρονται) με χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά που κατασκευάζεται κατά παραγγελία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού