ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

Η κλασική ξύλινη καρέκλα ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ αναδεικνύει όλα τα στρογγυλά και οβάλ τραπέζια / τραπεζαρίες και ταιριάζει σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο καρέκλας με κλασική απαράμιλλή γραμμή. Είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε στρογγυλή ή οβάλ τραπεζαρία ή ως βοηθητική καρέκλα σε οποιοδήποτε σημείο του σαλονιού σας, του καθιστικού σας ή του χώρους αναμονής σας.

Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυός. Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Η καρέκλα έχει μονοκόμματο κάθισμα πλάτη που επενδύεται με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Το ξύλο που έχει στα πόδια βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας.

Προτείνεται η χρήση διακριτικού βερνικιού / χρώματος στο ξύλο και ανοιχτού χρώματος υφάσματος στο κάθισμα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 52 cm Χ Πλάτος 50 cm X Ύψος 86 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα είναι γεμισμένο μαξιλάρι που επενδύεται με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού