ΣΑΛΟΝΙΑ COZY II

Το γωνιακό σαλόνι Cozy II δίνει μία πολύ μοντέρνα αισθητική στο χώρο σας. Κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ οξιά. Εϊναι τετραθέσιος και σε κάθε θέση έχει και από ένα ξεχωριστό μονοκόμματο αναπαυτικό μαξιλάρι καθίσματος και ένα μονοκόμματο αναπαυτικό μαξιλάρι πλάτης.

Κατασκευάζεται και με ανάκλιντρο σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Τα μαξιλάρια πλάτης είναι σε αναλογία με τα μαξιλάρια καθίσματος, τετράγωνα στα χρώματα του καναπέ, ώστε να δημιουργούν μία όμορφη αισθητική.

Χαρακτηριστικά είναι τα μεταλικά πόδια (inox) που τον υπερυψώνουν αρκετά από το έδαφος δίνοντας μια αέρινη και ανάλαφρη αίσθηση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης και πούπουλο ντυμένο με ακρυλική βάτα για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη και latex ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού