ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΥΡΑ II

Γωνιακός καναπές ΑΥΡΑ II

Μοντέρνος γωνιακός καναπές κατασκευασμένος με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς). Διαθέτει μεγάλα μαξιλάρια καθίσματος σε διαφορετικά μεγέθη και ποικιλία από διαφορετικά μαξιλάρια πλάτης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος είναι κατάλληλος για καθιστικά ή σαλόνια με μικρούς ή μεγάλους χώρους ανάλογα με τις διαστάσεις που θα επιλέξετε.

Ο καναπές είναι ολοκληρωτικά ντυμένος με ύφασμα και ελαφρά υπερυψωμένος από το πάτωμα με διακριτικά πόδια. Είναι ξεχωριστός λόγω της ασύμμετρης σχεδίασης του στην οποία κυριαρχούν μακριές οριζόντιες και κάθετες γραμμές. Η απόλυτη γραμμή του τον κάνει εντυπωσιακό και κυρίαρχο στον χώρο που τοποθετείται.

Σας περιμένουμε στην έκθεση μας για να τον δείτε από κοντά και να τον δοκιμάσετε.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του (για κάθε πλευρά ή κομμάτι ξεχωριστά) προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Ανάλογα με τις διαστάσεις που θα επιλέξετε ο καναπές είναι κατάλληλος τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα σαλόνια ή καθιστικά.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν λεία επιφάνεια. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ και όλων των μαξιλαριών είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με ανεξάρτητες βαθμίδες στήριξης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα ειδικής τεχνολογίας 'NASA' ανωτέρας ποιότητας. Τα μαξιλάρια προτείνεται να είναι σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, κάνοντας αντιθέσεις και δίνοντας ένα μοναδικό στυλ στο σύνολο του καναπέ.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές με υλικά υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκής προέλευσης.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.
 
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού