ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΙΩΡΑ

O μοντέρνος γωνιακός καναπές Αιώρα έχει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (οξιά) και κόντρα πλακέ κορυφαίας ποιότητας για την επίτευξη της μέγιστη αντοχής στην χρήση και στο χρόνο.

Έχει μοναδική σχεδίαση που τον κάνει να ξεχωρίζει: Έτσι δίνει μια πολύ φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο που θα τον τοποθετήσετε. Ταυτόχρονα προσφέρει μοναδική λειτουργικότητα αφού το αποσπώμενο τραπεζάκι και το αποσπώμενο σκαμπό μπορεί να να αλλάζει θέση ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες της εκάστοτε συνάντησης. Ιδιαίτερα άνετος και αναπαυτικός.

Τα πόδια του καναπέ είναι διακριτικά - σχεδόν αόρατα. Τα μαξιλάρια είναι καλυμμένα με υφάσματα της επιλογής σας. Διαθέτουμε πολλά και διαφορετικά υφάσματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν κατά τις επιθυμίες σας δημιουργώντας ευχάριστες αντιθέσεις.

​ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ μπορεί να γίνει και αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πούπουλο για επιπλέον άνεση και είναι ενσωματωμένα με την πλάτη του καναπέ!. Μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας και ειδικής τεχνολογίας με ξεχωριστή εγγύηση από την shell για μέγιστη αντοχή στην χρήση και τον χρόνο.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής στο εργοστασιο μας, στην Λεωφόρο Καραμανλή,με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού