ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΕΥΦΗΜΙΑ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΚΛΕΙΩ

Η κρεβατοκάμαρα Ευφήμια είναι κατασκευασμένη με ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) ξύλου (οξιά, δρυς ή καρυδιά). Τα ανάγλυφα νερά του ξύλου είναι εντυπωσιακά και δίνουν την αίσθηση του φυσικού και όμορφου στον χώρο σας.

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πλαισιώνεται από μεγάλη και ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι). Η πλάτη (κεφαλάρι) εκτίνεται ακριβώς στο πλάτος του κρεβατιού. Στο πλάι τοποθετούνται 2 κομοδίνα. Τα κομοδίνα έχουν από 1 συρτάρι και 1 ντουλάπι το καθένα. Είναι διακοσμιμένα όπως και το κρεβάτι με τα ανάγλυφα τα νερά του ξύλου.  Δεν διατιθεται σιφονιέρα αλλά μπορεί να κατασκευαστεί εφόσον το επιθυμείτε.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Είναι μικρή κρεβατοκάμαρα κατάλληλη για μικρά υπνοδωμάτια. Ωστόσο μπορεί να γίνει και αρκετά μεγάλη για να γεμίσει ένα πλούσιο υπνοδωμάτιο. Έχει μοντέρνο σχέδιο, είναι απλή και ανθεκτική, πολύ λειτουργική και σταθερή, που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει με την εμφάνιση της.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας ορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο υπνοδωμάτιο σας και να εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τον πολύτιμο χώρου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού