ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΑΙΓΛΗ

Κρεβατοκάμαρα Αίγλη με οριζόντιες και κάθετες γραμμές κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς. Έχει μοναστηριακή και λιτή σχεδίαση που δίνει μια απόλυτη και επιβλητική αίσθηση στον χώρο.

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από ξύλο και πατάει σε ορθογώνια ξύλινα πόδια που το ανυψώνουν από το πάτωμα. Έχει μικρή πλάτη (κεφαλάρι) με ελαφρά κλίση προς τα πίσω. Τα κομοδίνα είναι ανεξάρτητα (δεν ενώνονται με το κρεβάτι) και έχουν ένα συρτάρι. Τα συρτάρια των κομοδίνων δεν έχουν πόμολα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας με σκούρα διχρωμία στα τέσσερα πόδια, όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας .Είναι μια λιτή κρεβατοκάμαρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στην χρήση και στον χρόνο.

Μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με λιτή και απέριττη μοναστηριακή σχεδίαση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα Αίγλη (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού