ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΜΙΔΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΡΧΙΜΙΔΗΣ

Σύνθεση βιβλιοθήκης Αρχιμήδης που συνδυάζει μια κατακόρυφη βιβλιοθήκη με δύο οριζόντιους παραλληλόγραμμους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους. Η βιβλιοθήκη έχει πολλά και μεγάλα ράφια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενήσουν βιβλία ή και σαν απλά ράφια που μπορούμε να στολίσουμε με διακοσμητικά όπως στην φωτογραφία. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ενωμένοι με την βιβλιοθήκη δημιουργώντας μια μονοκόμματη επιπλοσύνθεση (σύνθετο έπιπλο).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία μεταξύ των ραφιών (σκούρο χρώμα) και των αποθηκευτικών χώρων (ανοιχτό χρώμα) για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Επειδή οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν μεγάλες ξύλινες επιφάνειες, προτείνεται η βαφή τους με διάφανο ή ημιδιάφανο βερνίκι (διακριτική βαφή ξύλου) ώστε να παραμείνουν εμφανή τα νερά του ξύλου που θα αναδείξουν την ομορφιά του.

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας με πολλούς και μεγάλους κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους κατάλληλους για διάφορα από τα πράγματα σας και είναι ιδανική για σαλόνια ή καθιστικά με περιορισμένο χώρο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η σύνθεση είναι Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως και όλα μας τα έπιπλα.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα μας τα έπιπλα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού