ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ

Παραλληλόγραμμο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από μέταλλο και ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιά ή δρυ ή οξιά (επιλέγεται εσείς). Το τραπέζι στηρίζεται σε μία κεντρική μεταλλική βάση που το υπερυψώνει αρκετά από το έδαφος. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι ξύλινη.

Όλη η ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού βάφεται με διακριτικό βερνίκι. Τα σίδερα είναι ελληνικά με βαφές φούρνου, σε διάφορα χρώματα. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική σχεδίαση (minimal design) και λιτή και απέριττη γραμμή που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς. Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα και βερνίκια εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που προμηθευόμαστε αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού