ΣΚΑΜΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σκαμπό Προμηθέας με μοντέρνα γραμμή. Το σκαμπό είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου με μέταλλο και  ξύλο οξιάς ή δρυός. Το σκαμπό αποτελείται από ενωμένα μεταλλικά και ξύλινα κομμάτια με ισχυρές συγκολλήσεις.

Το σκαμπό Προμηθέας είναι ψηλό και συνεπώς κατάλληλη για κάποιον ψηλό πάγκο ή μπαρ (bar). Επίσης, λόγω της μεγάλης αντοχής της στην σκληρή χρήση είναι κατάλληλο τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το ξύλο βάφεται ή βερνικώνεται στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται η χρήση βερνικιού στο φυσικό χρώμα του ξύλου.
Ελληνικά σίδερα με βαφές φούρνου!

Οι ενώσεις του μέταλλου και του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κατασκευάζεται στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το μέταλλο βάφεται με ειδικλη βαφή μετάλλου - προτείνεται μαύρο. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1 εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

2 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού