ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑ

Καναπές ΕΣΤΙΑ

Μοντέρνος καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με ελαφρά γωνία (προεξοχή) στην δεξιά ή την αριστερά πλευρά. Το επιπλέον βάθος στην γωνία προσφέρει καλύτερη θέση ανάπαυσης και εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου σας.

Πρωτότυπος και διαφορετικός κατάλληλος για μακρόστενους χώρους και διακριτική επίπλωση.

Τα μαξιλάρια καθίσματος έχουν καρέ σχέδιο (καπιτονέ / τετράγωνά / σκακιέρα) ενώ τα μαξιλάρια πλάτης είναι ιδιαίτερα και μακρόστενα για επιπλέον άνεση. Επιπλέον διακόσμηση με δύο μαξιλάρια καραμέλα.

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές θα έχει τις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε και θα κατασκευαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με αδιάβροχα και εύκολα στον καθαρισμό υφάσματα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας με χρήση διαφορετικού χρώματος υφάσματος για τα μπράτσα. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ μπορεί να γίνει και αποσπώμενο για να μπορεί να πλένεται.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πολυεστερικό πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού