ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ II

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ II

Η κρεβατοκάμαρα ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ II ανήκει στα έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και είναι κατασκευασμένη 100% με ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες ξύλου (canaletto, οξιά, δρυς καστανιά ή καρυδιά).

Το κρεβάτι πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι), η οποία προσφέρει ιδιαίτερη εργονομία. Το κρεβάτι στηρίζεται σε 4 διακριτικά κάθετα πόδια που το υπερυψώνουν αρκετά από το πάτωμα. Έχουμε εναλλαγή βαμμένων επιφανειών ξύλου και βερνικωμένων επιφανειών ξύλου. Στις βερνικωμένες διακριτικά επιφάνειες τα νερά του ξύλου είναι άκρως εντυπωσιακά και δίνουν την αίσθηση της αρχοντιάς και της στιβαρότητας.

Η πλάτη (κεφαλάρι) συνεχίζεται πέραν των ορίων του κρεβατιού και από τις δύο πλευρές (δεξιά αριστερά). Στο ύφος του κρεβατιού και πάνω στην πλάτη τοποθετούνται 2 κομοδίνα. Τα κομοδίνα έχουν από 1 συρτάρι το καθένα, όπου φαίνονται ανάγλυφα τα νερά του ξύλου στην άνω τους επιφάνεια (καπάκι). Η κρεβατοκάμαρα δεν διαθέτει σιφονιέρα, αλλά μπορούμε να κατασκευάσουμε κατά παραγγελία εφόσον το επιθυμείτε. Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας αλλά η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Η συγκεκριμένη κρεβατοκάμαρα γίνεται και μικρή κρεβατοκάμαρα κατάλληλη για μικρά υπνοδωμάτια αλλά μπορεί να γίνει και αρκετά μεγάλη για να γεμίσει ένα πλούσιο υπνοδωμάτιο. Οι διαστάσεις είναι πάλι θέμα δικής σας επιλογής.

Έχει μοντέρνο σχέδιο, είναι απλή και ανθεκτική, πολύ λειτουργική και σταθερή, που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει με την εμφάνιση της.

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας ορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο υπνοδωμάτιο σας και να εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του πολύτιμου χώρου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού