ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΙΡΙΣ ΙΙΙ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΙΡΙΣ ΙΙΙ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη από ξύλοκόντρα πλακέ θαλάσσης και ύφασμα (ή τεχνόδερμα). Το κρεβάτι είναι σχεδιασμένο με οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές και προσδίδουν εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από ξύλο και κόντρα πλακέ θαλάσσης και πατάει σε τέσσερα (4) μεταλλικά πόδια με κυβικό σχήμα και είναι ελαφρά υπερυψωμένο από το έδαφος. Όλο το κρεβάτι επενδυμένο με αποσπώμενο ύφασμα (ή τεχνόδερμα) με καπιτονέ οριζόντιες ραφές και πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι).

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Η επιλογή των υφασμάτων (ή τεχνοδερμάτων) για το ντύσιμο του κρεβατιού όσο και των χρωμάτων και των αποχρώσεων για τα κομοδίνα και την σιφονιέρα είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Είναι μια μοντέρνα και πληθωρική κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κρεβάτι ντύνεται με τεχνόδερμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε ανοιχτά χρώματα για αντίθεση με το ξύλο (π.χ. λευκό σατινέ τεχνόδερμα). Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων και τεχνοδερμάτων. Το ύφασμα του κρεβατιού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού