ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΑΒΑΝΑ ΙΙI

Καναπές ΣΑΒΑΝΑ III

Ένας καταπληκτικός τριθέσιος καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με τρία (3) μαξιλάρια καθίσματος και τρία (3) πλάτης σε ζευγάρια. Η γραμμή του καναπέ είναι λιτή και απόλυτη προσδίδοντας ομορφιά στον χώρο που τοποθετείται. Η σχεδίαση του είναι ανατομική και εργονομική. Ένας καναπές πραγματικό στολίδι για το σαλόνι σας, μια καταπληκτική λύση για το καθιστικό σας.

Χαρακτηριστική είναι η οριζόντια ξύλινη βάση με τα τέσσερα (4) διακριτικά ξύλινα πόδια στις άκριες, που είναι βαμμένη με διακριτικό βερνίκι στο χρώμα του ξύλου. Επίσης χαρακτηριστικό είναι το απόλυτα συμμετρικό σχήμα που προσδίδουν τα 3 ζευγάρια μαξιλάρια καθίσματος / πλάτης. Επίσης ο καναπές μπορεί να κατασκευαστεί και διθέσιος.

Με τον συνδυασμό ενός τριθέσιου και ενός διθέσιου καναπέ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σαλόνι που μπορεί να έχει διάταξη γωνίας ή αντικριστή. Έτσι μπορεί να ταιριάζει ευκολότερα σε περισσότερους χώρους από ότι ένας γωνιακός καναπές.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές μπορεί να έχει ελεύθερη τοποθέτηση διθέσιου μόνο ή τριθέσιου μόνο ή διθέσιου και τριθέσιου αντικριστά ή σε γωνία. Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με διάφορες βαθμίδες άνεσης και αντοχής, μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και για όλα μας τα έπιπλα θα σας δώσουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: Διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού