ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΜΕΝΤΩΡ II

ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕΝΤΩΡ II

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή οξιά ή καρυδιά. Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Ο μπουφές πλαισιώνεται από μια φαρδιά λουρίδα ξύλου (περιμετρικό πλαίσιο) που προεξέχει ελαφρώς δίνοντας του απόλυτη και επιβλητική εμφάνιση.

Διαθέτει έξι (6) συμμετρικά συρτάρια με διάταξη σε τρία (3) οριζόντια ζευγάρια συρταριών. Τα συρτάρια έχουν έντονα μοντέρνα και εντυπωσιακά μεταλλικά πόμολα με βαφή νίκελ (επινικελωμένα).

Ο μπουφές στηρίζεται σε μια πληθωρική μονοκόμματη ξύλινη βάση και πατάει "δυνατά" στο πάτωμα. Αυτή η ισχυρή του στήριξη τον κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό στον χώρο που θα τον τοποθετήσουμε.

Η επιφάνειες του ξύλου του μπουφέ είναι λείες και βαμμένες με διακριτικά βερνίκια που αφήνουν να φαίνονται τα πανέμορφα νερά του ξύλου. Ο μπουφές προαιρετικά συνοδεύεται και με καθρέπτη με ξύλινη κορνίζα στο ίδιο τύπο ξύλου και στο ίδιο χρώμα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία. Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού