ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΡΣΗ

Καναπές ΕΡΣΗ

Ένας καταπληκτικός διθέσιος ή τριθέσιος καναπές με διπλά μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Τα πόδια σε κάθε γωνία του μπορεί να είναι από νίκελ ή ξύλο και να έχουν το ύψος που εσείς επιθυμείτε.

Η βάση του είναι από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) ώστε να μπορεί να υπερυψωθεί από το έδαφος και να είναι σταθερός και ανθεκτικός σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές στέκει αυτόνομος (μεμονωμένο κομμάτι), παράγεται σε διθέσιο, τριθέσιο, πολυθρόνα, ανάκλιντρο, σκαμπό ή πουφ. Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για τον συγκεκριμένο καναπέ προτείνεται η χρήση δέρματος υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Μπορεί όμως να επενδυθεί και με υφάσματα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το κάλυμμά (επένδυση) του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Όλα τους τα μαξιλάρια (πλάτης και καθίσματος) είναι από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένα με πολυεστερικό πούπουλο ανωτέρας ποιότητας ώστε να δίνουν περισσότερη άνεση κατά την χρήση.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού