ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ II

ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ II

Επιπλώσετε το σαλόνι σας με τον γωνιακό καναπέ Αριστοφάνη II που έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Ο γωνιακός αυτός καναπές είναι ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος και λόγω των πληθωρικών μεγεθών του είναι κατάλληλος για σαλόνια με μέτριους και μεγάλους χώρους (δείτε παρακάτω ενδεικτικές ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ).

Η μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα διαχρονική σχεδίαση του τον κάνει μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επιλογή. Ο καναπές είναι ολοκληρωτικά ντυμένος με ύφασμα και ελαφρά υπερυψωμένος από το πάτωμα. Η λιτή και απέριττή γραμμή τον κάνει επιβλητικό και απόλυτο στον χώρο που τον τοποθετούμε. 

Σας περιμένουμε στην έκθεση μας για να τον δείτε από κοντά και να τον δοκιμάσετε με την παρέα σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ανάλογα με τις διαστάσεις που θα επιλέξετε ο καναπές είναι κατάλληλος τόσο για μέτρια όσο και για μεγάλα σαλόνια ή καθιστικά. Τόσο η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του (για κάθε πλευρά ή κομμάτι ξεχωριστά) προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη βαμβακερή ή βελούδινη υφή. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης ενσωματωμένα με την πλάτη, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα ειδικής τεχνολογίας 'NASA' ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στις Aχαρνές (made in Greece) με υλικά υψηλής ποιότητας της ευρωπαϊκής αγοράς.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού