ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΙΙ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΙΙ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και μεταλλική βάση,.Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη και λιτή ώστε να είναι κατάλληλος για μικρούς και μεγάλους χώρους. Διαθέτει πολλά ντουλάπια και πολλά συρτάρια χωρίς πόμολα σε πολλές και διαφορετικές διαστάσεις.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η έντονη διχρωμία: μια σκούρα χρωματική απόχρωση καλύπτει την άνω επιφάνεια (καπάκι), τα πλαϊνά και μερικά από τα ντουλάπια και τα συρτάρια, σε αντίθεση με ένα άλλο χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί για να βάψει κάποια από τα ντουλάπια και τα συρτάρια. Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με διάφανο χρώμα και διάφανο βερνίκι που αφήνει ορατά τα νερά του ξύλου. 

Ο μπουφές δεν έχει πόδια αλλά στηρίζεται στο έδαφος πάνω σε μεταλλική βάση στήριξης σε μαύρο ματ χρώμα που του προσφέρει υπερύψωση από το έδαφος (5-10 εκατοστά). Αυτή η υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα συρτάρια και τα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να βρίσκουν στο πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

Χαρακτηριστικές είναι οι απόλυτες γραμμές του μπουφέ και η προσοχή στη λεπτομέρεια στις ενώσεις όλων των επί μέρους κομματιών του.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το ασύμμετρα (ή συμμετρικό) σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο μπουφές είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε διαθέτουν και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 6 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού