ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΙΙΙ

Ξύλινη κρεβατοκάμαρα Θεόφραστος ΙΙΙ κατασκευασμένη από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) ξύλου δρυς (ή καρυδιά). Διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση στον χώρο. Το κρεβάτι στηρίζεται πάνω σε ξύλινη βάση που το ανυψώνει από το πάτωμα.

Έχει μεγάλη πλάτη (κεφαλάρι) που είναι διακοσμημένη με ανάγλυφα (σκαλιστά) σχέδια της επιλογής σας. Το κεφαλάρι ενώνει τα κομοδίνα με το κρεβάτι. Κάθε κομοδίνο έχει δύο συρτάρια. Τα συρτάρια των κομοδίνων δεν έχουν πόμολα.

Προτείνεται μέτριος σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας και με διάφανο χρώμα και βερνίκι ώστε να φαίνονται τα νερά του ξύλου. Είναι μια πανέμορφη κρεβατοκάμαρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στην χρήση και στον χρόνο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα Θεόφραστος ΙΙΙ (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 6 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού