ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΑΝΑ ΙΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΑΝΑ ΙΙ

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Σαβάνα ΙΙ με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά ξύλου (δρυς, καρυδιά, καστανιά και πολλά άλλα).

Η σχεδίαση είναι εργονομική, στιβαρή και πολύ πρακτική. Κάθε σετ έχει δύο τραπεζάκια - τμήματα. Το μικρό τραπεζάκι συρταρώνει στο μεγάλο τραπεζάκι και έτσι έχουμε ένα έπιπλο μεταβλητών διαστάσεων.

Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια που επιτρέπουν να διαγράφονται τα νερά του ξύλου. Τα πόδια είναι  ηλεκτροστατικά βαμμένα σε μέταλλο και πολύ ανθεκτικά.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Σαβάνα καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Σαβάνα Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού