ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΙΡΙΣ

Γωνιακός καναπές ΙΡΙΣ

Ένας καταπληκτικός γωνιακός καναπές με άνετα μαξιλάρια καθίσματος και πολλά μαξιλάρια πλάτης. Τα πόδια είναι τοποθετημένα σε κάθε γωνία του μπορεί να είναι από νίκελ ή ξύλο και να έχουν το ύψος που εσείς επιθυμείτε. Η γωνία του καναπέ καθώς και η ακριβείς του διαστάσεις αποτελούν επίσης επιλογή σας.

Η βάση του καναπές είναι από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) ώστε να μπορεί να υπερυψωθεί από το έδαφος και να είναι σταθερός και ανθεκτικός σε οποιαδήποτε επιβάρυνση. Αν και μίνιμαλ με έλεγκαντ εκλεπτυσμένη κατασκευή πραγματικά σταθερός και αξιόπιστος. Ελάτε στην έκθεση μας να τον δοκιμάσετε.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε καθώς και γωνία (αριστερή ή δεξιά) επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Επενδύεται (ντύνεται) με υφάσματα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων. Το κάλυμμά (επένδυση) του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με διαφορετικές βαθμίδες άνεσης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Καθορίζεται κατά την παραγγελία. Συνήθως λιγότερος των 4 εβδομάδων.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού