ΣΑΛΟΝΙΑ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ

ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ

Ο καναπές Θεόφραστος δίνει ένα διαφορετικό ύφος στον χώρο σας και κλέβει τις εντυπώσεις. Κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ ξύλο οξιάς στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Διαθέτει μπράτσο μόνο από την μία πλευρά έχει- εσείς επιλέγετε από ποια.

Ο καναπές κάνει ένα κοίλο σχήμα, μια ελαφρά αμβλεία γωνία. Κάθε κομμάτι έχει και ένα μονοκόμματο αναπαυτικό μαξιλάρι καθίσματος. Τα μαξιλάρια πλάτης είναι πολλά, σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα ώστε να δημιουργούν ευχάριστη αντίθεση.

Κατασκευάζεται και με ανάκλιντρο σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. 

Σχεδιάζουμε έπιπλα στιβαράανθεκτικάποιοτικά για να αντέχουν στην χρήση και στο χρόνο και να σας συντροφεύουν για μια ζωή και συνοδεύονται όλα με γραπτή εργοστασιακή πολυετή εγγύηση.

Ελάτε στην έκθεση επίπλων μας να δείτε την ποιότητα της δουλειάς μας και τις τιμές που μπορούμε να σας προσφέρουμε από κοντά. Σε ένα χώρο 2500 τ.μ. που καταλαμβάνει η έκθεση μας θα δείτε πολλά ποιοτικά έπιπλα Ελληνικής κατασκευής!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με πολυεστερικό πούπουλο ντυμένο με ακρυλική βάτα για επιπλέον άνεση. Τα μαξιλάρια καθίσματος είναι κατασκευασμένα από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας (με γραπτή εγγύηση από την SHELL) για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία. Συνήθως σε λίγότερο από 4 εβδομάδες.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού