ΣΑΛΟΝΙΑ ΦΕΙΔΙΑΣ

ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΦΕΙΔΙΑΣ

Γωνιακός καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με μαξιλάρια καθίσματος και αντίστοιχα συμμετρικά σταθερά επικλινή μαξιλάρια πλάτης. Λόγω της πληθωρικής του σχεδίασης, ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος κατάλληλος για σαλόνια με πολύ μεγάλους χώρους. Η γεμάτη και κυβική σχεδίαση του και το μοναδικό του μινιμαλιστικό στυλ, στο οποίο κυριαρχούν οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές, τον κάνει μοντέρνο και συγχρόνως επιβλητικό και απόλυτο μέσα στον χώρο που θα τον τοποθετήσουμε.

Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος εσωτερικά από μασίφ ξύλο (οξιάς ή δρυς) και κόντρα πλακέ άριστης ποιότητας. Ο καναπές είναι ντυμένος 100% από δέρμα ή τεχνόδερμα - δεν είναι ορατό κανένα μέρος του ξύλινου σκελετού του. Τα πόδια είναι ξύλινα και τον υπερυψώνουν ελαφρώς από το πάτωμα. Η μοντέρνα σχεδίαση του είναι συγχρόνως και διαχρονική, πλαισιωμένη με σύγχρονη γραμμή και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δυνατότητα κατασκευής σε τετραθέσια, τριθέσια ή διθέσια κομμάτια στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τόσο η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Ο καναπές αυτός έχει σκελετό από μασίφ ξύλο (ξύλινο σκελετό) ντυμένο με ύφασμα στο 100% της συνολικής επιφάνειας του. Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή βελούδινη υφή. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ έχει την δυνατότητα να είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης και μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού