ΣΑΛΟΝΙΑ COZY ΙΙΙ

Γωνιακός καναπές CΟΖΥ ΙΙΙ

Ο γωνιακός καναπές CΟΖΥ ΙΙΙ προσδίδει μια μοντέρνα αισθητική στο χώρο σας. Αναπαυτικός με μεγάλα μαξιλάρια καθίσματος, πολλά και διαφορετικά μαξιλάρια πλάτης με διαφορετικά υφάσματα και χρώματα.για ένα ακόμα εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι το κεντρικό στρογγυλό κάθισμα (προαιρετικό) που προσφέρει την δυνατότητα στους καλεσμένους μας να κάθονται απέναντι ο ένας στον άλλο και να συζητάνε.

Κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ ξύλο οξιάς. Αριστερά προσφέρει κάθισμα με μπράτσο και δεξιά διαθέτει ένα αποσπόμενο ανάκλινδρο. Κάθε κομμάτι έχει και ένα μεγάλο μονοκόμματο αναπαυτικό μαξιλάρι καθίσματος. Το σχέδια μπορεί και να αλλάξει (δεξιά - αριστερά) ανάλογα με την γωνία που ταιριάζει στο σαλόνι σας.

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι πολλά, στα χρώματα του καναπέ αλλά και σε άλλα χρώματα, ώστε με την αντίθεση να δημιουργούν μία ακόμα πιο όμορφη αισθητική.

Προτιμήστε τα έπιπλα Παπαθανασίου γιατί:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ
Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης και πούπουλο ντυμένο με ακρυλική βάτα για επιπλέον άνεση. Τα μαξιλάρια καθίσματος είναι κατασκευασμένα με ελαστική σιλικόνη και latex ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού