ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΑΙΑ

Καναπές ΓΑΙΑ

Μοντέρνος καναπές με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) και κόντρα πλακέ θαλάσσης με ελαφρά γωνία (προεξοχή) στην δεξιά ή την αριστερά πλευρά ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου.

Πρωτότυπος και διαφορετικός, ιδανικός για καθιστικά με περιορισμένους χώρους και γενικότερα κατάλληλος για μακρόστενους χώρους και διακριτική επίπλωση.

Σχεδιασμένος με απλές και λιτές οριζόντιες και κάθετες γραμμές πλαισιώνεται άψογα με δύο μικρές ανάλογης σχεδίασης πολυθρόνες (παρακαλούμε δείτε σχετικές φωτογραφίες).

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε περιορισμένους και επομένως πολύτιμους χώρους.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για τον συγκεκριμένο καναπέ προτείνεται ντύσιμο με υφάσματα microfibra αλέκιαστα ή ημιαδιάβροχα υφάσματα. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης απο πολυεστερικό πούπουλο με γαζωτό ύφασμα για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας ή latex για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: από 1200 ευρώ.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού