ΜΠΟΥΦΕΣ ΦΕΙΔΙΑΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιά). Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική, με πολύ μοντέρνα γραμμή (minimal design). Ιδιαίτερα χαμηλός ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως έπιπλο τηλεόρασης.

Χαρακτηριστική είναι η διχρωμία μαύρο / ξύλο που τον κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.Το ξύλο στις δύο άκριες του είναι βαμμένο με διάφανο βερνίκι για να φαίνονται τα νερά του ξύλου.

Ο μπουφές διαθέτει συμμετρικά (αριστερά, δεξιά) ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους με ράφια. Σε αυτά τα ράφια μπορούμε να τοποθετήσουμε βιβλία, άλλα μικροαντικείμενα ή διακοσμητικά. Στη μέση επίσης κατά μήκος διαθέτει και ένα ακόμα ανοιχτό χώρο / ράφι για τοποθέτηση dvd player, αποκωδικοποιητή ή συστήματος ήχου (home cinema)

Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος αρκετά από το έδαφος στηριζόμενος σε τρία διπλά εμφανή μεταλλικά μαύρα πόδια (αριστερά, κέντρο, δεξιά). Αυτή η υπερύψωση (20-25 εκατοστά) τον κάνει ακόμα πιο ανάλαφρο και κομψό.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Το σχέδιο επίσης μπορεί να προσαρμοστεί στις λεπτομέρειες που επιθυμείτε.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία. Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού