ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

Η κρεβατοκάμαρα Περσεφόνη είναι κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο από φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς. Διαθέτει πληθωρική σχεδίαση που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση στον χώρο.

Το κρεβάτι διαθέτει βάση επίσης κατασκευασμένη από ξύλο. Έχει μεγάλη ψηλή και μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) διακοσμημένη με σχέδιο εσοχής του ξύλου σχήμα Π στην ξύλινη επιφάνεια της.

Τα κομοδίνα είναι ανεξάρτητα (δεν ενώνονται με το κρεβάτι) και έχουν από δύο συρτάρια και από ένα μικρό χώρισμα το καθένα. Τα συρτάρια των κομοδίνων δεν έχουν πόμολα (αλλά μπορούν να τοποθετηθούν εφόσον το επιθυμείτε).

Διατίθεται προαιρετικά και μπουφές / κονσόλα στο ίδιο ασύμμετρο σχέδιο και στήσιμο με τα κομοδίνα. Μια εντυπωσιακή, πρωτότυπη και πανέμορφη σχεδίαση τον κάνει ιδανικό για διακόσμηση ομορφαίνοντας τον χώρο του υπνοδωματίου σας.

Προτείνεται καφέ χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας .Είναι μια λιτή κρεβατοκάμαρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στην χρήση και στον χρόνο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα Περσεφόνη (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού