ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιά). Το κάτω μέρος του κρεβατιού μπορεί να επενδυθεί προαιρετικά με ύφασμα.

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πατάει σε κρυφά πόδια που τις προσδίδουν μια ελαφριά ανύψωση από το πάτωμα. Έχει μεγάλη και ψηλή ξύλινη πλάτη (κεφαλάρι). Η πλάτη εκτείνεται δεξιά και αριστερά πέρα του χώρου του κρεβατιού και πλαισιώνει τα 2 κομοδίνα. Η πλάτη κάνει ένα όμορφο ανάγλυφο συμμετρικό σχέδιο Π που στολίζεται με διχρωμία.

Τα κομοδίνα είναι από το ίδιο ξύλο και έχουν από δύο συρτάρια με μεταλλικά (inox) πόμολα. Τα κομοδίνα έχουν λιτές φυσικές γραμμές ακολουθώντας πιστά την σχεδίαση του κρεβατιού ώστε να ταιριάζουν απόλυτα.

Η σιφονιέρα είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο ύψος και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που αποτελείτε από τέσσερα συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη. Τα συρτάρια μπορούν να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος ή να είναι σε διαφορετικά μεγέθη. Όλα τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά μεταλλικά πόμολα.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας και διχρωμία – βαφή με βερνίκι ώστε να διατηρηθεί το φυσικό χρώμα του ξύλου, όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Είναι μια κρεβατοκάμαρα με λιτή απέριττή σχεδίαση, φυσικό χρώμα (του ξύλου) και ανθεκτικότητα στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς το δέρμα (ή τεχνόδερμα) που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες δερμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού