ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Κρεβατοκάμαρα Πολυξένη κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο από φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) δρυς, οξιά ή καρυδιά. Διαθέτει πληθωρική σχεδίαση με μεγάλο κρεβάτι, πλάτη που εκτείνεται πίσω από τα κομοδίνα, ράφια για διακοσμητικά και φυσική ομορφιά που τις χαρίζουν τα νερά του ξύλου.

Πιο αναλυτικά, το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια που το ανυψώνουν αρκετά από το πάτωμα. Έχει μεγάλη πλάτη (κεφαλάρι) που εκτείνεται και εκτός του κρεβατιού αγκαλιάζοντας τα κομοδίνα. Η πλάτη έχει στόλισμα με διχρωμία και ράφια / εσοχές για διακοσμητικά αντικείμενα.

Τα κομοδίνα είναι ανεξάρτητα (δεν ενώνονται με την πλάτη του κρεβατιού) και έχουν δύο συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια των κομοδίνων δεν έχουν πόμολα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας με ανοιχτό βερνίκι ώστε να φαίνονται τα νερά του ξύλου. Είναι μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στην χρήση και στον χρόνο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού της πλάτης και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα Πολυξένη (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού