ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΛΕΓΚΑΝΣ

Γωνιακός καναπές ΕΛΕΓΚΑΝΣ

Ένας μοντέρνος γωνιακός καναπές που προσφέρει στο σαλόνι ή το καθιστικό σας μεγάλη χωρητικότητα και λειτουργικότητα. Διαθέτει ενσωματωμένο ή ξεχωριστό ανάκλιντρο δεξιά ή αριστερά και μπράτσο στη μία μόνο ή σε κάθε πλευρά.

Κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με δύο ή τρία μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος / πλάτης αντίστοιχα για τον διθέσιο ή τον τριθέσιο. Προτείνονται πληθωρικά χαμηλά και πλατιά inox πόδια για επιβλητική αντίθεση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ δεν είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.
Το κάθισμα του ανάκλιντρου είναι από πολυεστερικό latex που έχει διαμερισματοποίηση ώστε να παίρνει την μορφή του σώματος όταν καθόμαστε και έπειτα να επανέρχονται στην αρχική του θέση.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού