ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ' ΞΕΝΟΦΩΝ '

Τα τραπεζάκια σαλονιού Ξενοφών του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς, δρυς ή καστανιάς.

Η άνω επιφάνεια του τραπεζιού είναι από ξύλο. Το τραπεζάκι διαθέτει ένα συρτάρι, ένα κλειστό αποθηκευτικό χώρο και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους στους οποίους που μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία ή περιοδικά ή τα τηλεκοντρόλ των ηλεκτρονικών συσκευών σας.

Στηρίζεται σε δύο μεταλλικά πόδια βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή (2,000 χρώματα) και παρουσιάζει στιβαρότητα, που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Ξενοφών την καλύτερη επιλογή σας.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Ορισμένα τμήματα του επίπλου βάφονται με λάκα*.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ

Το τραπεζάκι σαλονιού Ξενοφών, κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού