ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Τα τραπεζάκια σαλονιού Σωκράτης του εργοστασίου μας κατασκευάζονται από ξύλο, κεραμικό και μέταλο. Το ξύλο είναι επενδυμένο με φυσικό οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς, δρυς ή καστανιάς.

Η άνω επιφάνεια του τραπεζιού είναι από ξύλο και κεραμικό. Το τραπεζάκι διαθέτει ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο στον οποίο που μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία ή περιοδικά ή τα τηλεκοντρόλ των ηλεκτρονικών συσκευών σας.

Στηρίζεται σε μεταλλική βάση βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή (2,000 χρώματα) και παρουσιάζει στοιβαρότητα, που καθιστά αυτό τραπεζάκι σαλονιού την καλύτερη επιλογή σας.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Σωκράτης, κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού