ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ 'ΟΔΥΣΣΕΑΣ'

Τα τραπεζάκια σαλονιού Οδυσσέας κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας από 100% ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς, δρυς ή καστανιάς.

Όλες οι επίπεδες επιφάνειες του τραπεζιού σαλονιού είναι ξύλινες. Χαρακτηριστικά το κάνει να ξεχωρίζει το πάχος της άνω και κάτω επιφάνειας. Το τραπεζάκι διαθέτει ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο στον οποίο που μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία ή περιοδικά ή τα τηλεκοντρόλ των ηλεκτρονικών συσκευών σας.

Στηρίζεται σε μεταλλικά πόδια με ασύμετρο σχέδιο βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή (2,000 χρώματα) και παρουσιάζει στιβαρότητα, που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Οδυσσέας την καλύτερη επιλογή σας.

Το τραπεζάκι έχει μοντέρνα γραμμή (minimal design) και ασύμετρη σχεδίαση που του επιτρέπει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά άλλα έπιπλα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Οδυσσέας, κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού