ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΡΑΤΩ

Καναπές ΕΡΑΤΩ

Μοντέρνος καναπές κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με επιλογή τοποθέτησης ξύλινης χωνευτής ραφιέρας στα μπράτσα ή και στην πλάτη. Μια πολύ ευέλικτη επιλογή που ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο, είτε αυτός είναι καθιστικό, είτε είναι σαλόνι.

Διαθέτει συμμετρικά παραλληλόγραμμα μαξιλάρια καθίσματος και σταθερά επικλινή μαξιλάρια πλάτης για να υποστηρίζουν και να ξεκουράζουν τον αυχένα. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος προσδίδει κύρος στους χώρους που τοποθετείται.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του καναπέ προσαρμόζονται με ακρίβεια στο χώρο σας. Ο καναπές μπορεί να σχεδιαστεί ώστε να δώσει μία γωνιακή τοποθέτηση ή ακόμα και ελεύθερη τοποθέτηση διθέσιου ή τριθέσιου.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή σαγρέ υφή και νερά / διχρωμίες στο σχέδιο. Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, και χρωμάτων και κατηγοριών. Το ύφασμα του καναπέ μπορεί να γίνει αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με διαφορετικές βαθμίδες άνεσης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού