ΚΑΡΕΚΛΕΣ CROSS

ΚΑΡΕΚΛΑ CROSS

Οι καρέκλα έχει κάθισμα / πλάτη από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς. Η μεταλλική βάση στήριξης τους είναι σταθερή δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε έντονη και μακροχρόνια χρήση.

Η πλάτη και το κάθισμα είναι μονοκόμματα και επενδυμένα με ύφασμα. Το σύνολο του ξύλινου σκελετού της καρέκλας δεν είναι εμφανές αφού είναι καλυμμένο με ύφασμα. Τα μεταλλικά πόδια δεν είναι τοποθετημένα κάθετα - αντίθετα έχουν ελαφρά κλίση προς έξω που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα ομορφότερη εμφάνιση. Τα μεταλλικά πόδια είναι λεπτά και διακριτικά σε σχήμα V (τριγωνικό) που κάνουν την καρέκλα αυτή να ξεχωρίζει.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για χρήση ως κάθισμα τραπεζαρίας σαλονιού ή ως βοηθητικό κάθισμα. Μια πολύ μοντέρνα κατασκευή με σχέδιο που ξεχωρίζει.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 48 cm X Ύψος 80 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα ξύλινα πόδια της καρέκλας βάφονται (λουστράρονται) με χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά που κατασκευάζεται κατά παραγγελία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού