ΚΑΡΕΚΛΕΣ DAPHNE

ΚΑΡΕΚΛΑ DAPHNE

Αναπαυτικές καρέκλες καθιστικού σημαίνει περισσότερος χρόνος με επίκεντρο την ανάπαυση σας αντί για πόνους στην πλάτη σας. Οι καρέκλα έχει πληθωρική σχεδίαση τόσο στο κάθισμα όσο και στην πλάτη. Η πλάτη έχει την σωστή γωνία κλίσης με το κάθισμα και κοίλο σχήμα ώστε να αγκαλιάζει το σώμα σας.

Οι καρέκλα έχει κάθισμα και πλάτη από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς. Η μεταλλική βάση στήριξης της είναι σταθερή δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε έντονη και μακροχρόνια χρήση.

Η πλάτη και το κάθισμα είναι μονοκόμματα και επενδυμένα με ύφασμα. Το σύνολο του ξύλινου σκελετού της καρέκλας δεν είναι εμφανές αφού είναι επενδυμένο με ύφασμα. Τα μεταλλικά πόδια της είναι λεπτά και διακριτικά και ενώνονται στο κέντρο για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα προσδίδοντας με εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για χρήση ως κάθισμα τραπεζαρίας σαλονιού ή ως βοηθητικό κάθισμα. Μια πολύ μοντέρνα κατασκευή με σχέδιο που ξεχωρίζει.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 48 cm X Ύψος 80 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα ξύλινα πόδια της καρέκλας βάφονται (λουστράρονται) με χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά που κατασκευάζεται κατά παραγγελία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού