ΚΑΡΕΚΛΕΣ EDITION

ΚΑΡΕΚΛΑ EDITION

Καρέκλα με σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο δρυς (ή οξιάς) και μεταλλικά πόδια. Οι ενώσεις του ξύλου είναι ισχυρές, δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή που αντέχει σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με ύφασμα ή δέρμα - τεχνόδερμα. Το κάθισμα με την πλάτη είναι μονοκόμματα αλλά έχουν και μια τομή (άνοιγμα) ακριβώς στην ένωση ώστε να έχουμε μια πιο εκλεπτυσμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το κάθισμα αποτελεί και την βάση στήριξης της καρέκλας. Η καρέκλα διαθέτει τέσσερα ξύλινα πόδια που ξεκινούν από το κέντρο του καθίσματος και έχουν μεγάλη κλίση προς τα έξω δημιουργώντας σχέδιο πυραμίδας που την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία καθιστικού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως βοηθητική καρέκλα σε ένα μικρό χώρο αναμονής ή ένα μικρό τραπεζάκι (coffee table).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος47 cm Χ Πλάτος 50 cm X Ύψος 88 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη ντύνεται με δέρμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού