ΚΑΡΕΚΛΕΣ ATHENA

ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ATHENA

Καρέκλα με μοντέρνο ξύλινο σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυς. Συνδυάζει ένα αναπαυτικό κάθισμα και μια καμπύλη πλάτη που αγκαλιάζει το σώμα και την κάνει εργονομική και πολύ άνετη. Ιδανική για χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου.

Τα τέσσερα (4) ξύλινα πόδια δεν είναι τοποθετημένα κάθετα, μίνιμαλ σχεδίαση που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα επιβλητικότερη εμφάνιση.

Τα ξύλινα πόδια βάφονται στο χρώμα (βερνίκι) της επιλογής σας και για την επένδυση του καθίσματος επιλέγετε το ύφασμα της αρεσκείας σας. Προτείνεται ανοιχτόχρωμο βερνίκωμα στα πόδια (ώστε να φαίνονται τα νερά του ξύλου) και η χρήση σκούρου υφάσματος στο κάθισμα.

Όλες οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή. Λιτή και απέριττη γραμμή, κάθετη σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου, χωρίς καμία θυσία στην εργονομία, την ανθεκτικότητα και την αναπαυτικότητα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 50 cm Χ πλάτος 46 cm X ύψος 80 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται ο χρωματισμός σε χρώμα οξιάς στο φυσικό του ξύλου.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η χρήση υφάσματος κούπρο (σαν βελούδο).

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής προϊόν με κορυφαίας ποιότητας υλικά της ευρωπαϊκής αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού