ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΕΡΜΙΟΝΗ

Κρεβατοκάμαρα Ερμιόνη κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς. Έχει μοναστηριακή λιτή και απέριττη πληθωρική σχεδίαση που προσδίδει μια απόλυτη και επιβλητική αίσθηση στον χώρο.

Το κρεβάτι πατάει σε τέσσερα (4) πληθωρικά ορθογώνια ξύλινα πόδια που το ανυψώνουν από το πάτωμα. Έχει μικρή ανεξάρτητη πλάτη (κεφαλάρι) που ενώνεται με το κρεβάτι με δύο ξύλινα στηρίγματα - εξαιρετικά πρωτότυπη κατασκευή!

Τα κομοδίνα είναι ανεξάρτητα (δεν ενώνονται με το κρεβάτι) σε σχήμα Π και έχουν από δύο (2) συρτάρια. Τα συρτάρια των κομοδίνων δεν έχουν πόμολα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός όλης της ξύλινης επιφάνειας της κρεβατοκάμαρας. Έτσι με ένα απαλό ανοιχτόχρωμο οικολογικό βερνίκι δεσπόζουν τα νερά του ξύλου αναδεικνύοντας την ομορφιά του και η μονοχρωμία την λιτότητα της μοναστηριακής γραμμής. Ανεξάρτητα από την πρόταση μας, η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας .Είναι μια λιτή κρεβατοκάμαρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στην χρήση και στον χρόνο.

Μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με λιτή και απέριττη μοναστηριακή σχεδίαση και πολυετή εργοστασιακή εγγύηση!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα Αίγλη (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού