ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

Μια μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση κατάλληλη για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας. Αποτελείται από οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε τις λιτές απέριττές γραμμές και την ποιο έντονη διχρωμία (άσπρο – μαύρο) για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση μέσα από την αντίθεση.

Η σύνθεση είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από MDF και επεξεργασμένη με γυαλιστερή πολυεστερική λάκα. Για την πρόσοψη χρησιμοποιούμε πορτάκια από μαύρο γυαλί (κρύσταλλο decor) και μεταλλικά νίκελ πόμολα.

Η σύνθεση εκτείνεται μόνο οριζοντίως σε τρεις οριζόντιες παράλληλες γραμμές και διαθέτει επιτοίχια ράφια. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών και προσαρμογών στο προτεινόμενο σχέδιο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της επιπλοσύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τόσο το σχέδιο όσο και τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επειδή κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας υπάρχει η ευελιξία για οτιδήποτε αλλαγή χρειαστεί.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού