ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΕΡΑΤΩ

Κρεβατοκάμαρα Ερατώ κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς. Διαθέτει πληθωρική σχεδίαση που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση στον χώρο.

Το κρεβάτι στηρίζεται σε ορθογώνια βάση κατασκευασμένη από ξύλο. Έχει μεγάλη πλάτη (κεφαλάρι) με ανάγλυφο σχέδιο στην ξύλινη επιφάνεια της.

Τα κομοδίνα είναι ανεξάρτητα (δεν ενώνονται με το κρεβάτι) και έχουν από δύο συρτάρια. Τα συρτάρια των κομοδίνων έχουν μεταλλικά πόμολα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας με σκούρα διχρωμία στα κομοδίνα, όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας .Είναι μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στην χρήση και στον χρόνο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα Θεόφραστος (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού