ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΖΑΝΕΤ

Σετ τραπεζάκι σαλονιού στρογγυλό και ένα μικρό τετράγωνο κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιά ή δρυ ή οξιά ή λάκα η κεραμεικό(επιλέγεται εσείς).

Το τραπέζι στηρίζεται σε μία μεταλική στρογγυλή κεντρική βάση που το υπερυψώνει αρκετά από το έδαφος. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι στρογγυλή και επίπεδη , με ξύλο η κεραμεικό. Όλη η ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού βάφεται με διακριτικό ματ η γιαλιστερό βερνίκι. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική σχεδίαση (minimal design) και λιτή και απέριττή γραμμή που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς. Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα και βερνίκια εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που προμηθευόμαστε αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού