ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

Καναπές ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

Ένας καταπληκτικός διθέσιος ή τριθέσιος καναπές με διπλά ή τριπλά αντίστοιχα μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Τα πόδια σε κάθε γωνία του μπορεί να είναι από νίκελ ή ξύλο και να έχουν το ύψος που εσείς επιθυμείτε.

Σχεδιασμένος με στρογγυλεμένες άκρες και στρογγυλεμένες μαξιλάρες, ολοκληρωτικά ντυμένος με ύφασμα και με διακριτική αόρατη στήριξη κάθετε κυριολεκτικά μέσα στον χώρο. Τα δύο άκρα του πλαισιώνονται με πλούσια μπράτσα. Ειδικά ο διθέσιος είναι κατάλληλος για χώρους υποδοχής.

Διαθέτει ιδιαίτερες ραφές (βλέπετε σχετική φωτογραφία) στα μπράτσα, στα καθίσματα και τα μαξιλάρια καθώς και άλλες πολλές λεπτομέρειες που συναρπάζουν!
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές στέκει αυτόνομος (μεμονωμένο κομμάτι) και παράγεται σε διθέσιο ή τριθέσιο η γωνία. Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Κατασκευάζεται με τα υφάσματα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένα με πούπουλο ανωτέρας ποιότητας ώστε να δίνουν περισσότερη άνεση κατά την χρήση. Τα μαξιλάρια καθίσματος είναι από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού