ΣΑΛΟΝΙΑ ΙΡΟΣ

Καναπές ΙΡΟΣ

Μοντέρνος πρωτότυπος γωνιακός καναπές με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς), με συμμετρικά μακρόστενα καπιτονέ μαξιλάρια καθίσματος και με πολλαπλά μαξιλάρια πλάτης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος κατάλληλος για καθιστικά ή σαλόνια με ελαφρά γωνιακούς χώρους.

Το τελείωμα στην μία πλευρά γίνεται με την προσθήκη μιας μικρής προέκτασης ή ενός ανάκλιντρου για ασύμμετρη και ακόμα ποιο μοντέρνα εμφάνιση. Τα μαξιλάρια πλάτης προτείνονται να είναι σε δύο διαφορετικά σχέδια και χρώματα: μεγαλύτερα οριζόντια παραλληλόγραμμα και μικρότερα τετράγωνα έτσι ώστε να δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση στο μάτι.

Διαθέτει έντονη γραμμή με inox που ξεκινάει από το ένα και μοναδικό μπράτσο και κατεβαίνει και πλαισιώνει όλη του την βάση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τόσο οι διαστάσεις όσο και η γωνία του καναπέ του προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν βαμβακερή υφή.
Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ δεν είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού