ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΥΡΑ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΥΡΑ

Καρέκλα με μοντέρνο ξύλινο σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο δρυός (ή οξιάς). Έχει ψηλή πλάτη με οριζόντιες γραμμές και  (κοίλο) σχήμα στην πλάτη που την κάνει άνετη και αναπαυτική. Το κάθισμα κάνει ένα κυματισμό.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Ο ξύλινος σκελετός και η ξύλινη πλάτη που κατασκευάστηκαν με την τεχνολογία "Light Wood" κάνουν αυτή την καρέκλα ελαφριά και ταυτόχρονα ανθεκτική.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα επενδύεται με δερματίνη-δέρμα ή με το ύφασμα της αρεσκείας σας. Όλες οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία σταθερή και ανθεκτική κατασκευή.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 50 cm Χ πλάτος 46 cm X ύψος 90 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βερνικώνεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί ουδέτερο βερνίκι ώστε να κρατηθεί το χρώμα του δρυ ή της οξιάς (φυσικό χρώμα του ξύλου).

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα ντύνεται με δέρμα – τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε σκούρα χρώματα για αντίθεση με το ξύλο (π.χ. σκούρο καφέ ή μαύρο).

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι Ελληνικής κατασκευής με κορυφαίας ποιότητας υλικά αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας