ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΥΛΙΠΠΟΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΥΛΙΠΠΟΣ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από δύο οριζόντια παραλληλόγραμμα επιτοίχια ντουλάπια συνδυασμένα με δύο επιτοίχια ράφια. Κάτω από την επιτοίχια σύνθεση συνδυάζουμε κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης (έπιπλο TV) με ξύλινη πλάτη και κρυφό αποθηκευτικό χώρο εδάφους.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) και έχουν λεπτομέρειες γυαλιστερής ή ματ λάκας.

Ανάλογα με τον σχεδιασμό της επιπλοσύνθεσης η τηλεόραση μπορεί να μπει κεντρικά ή παραπλεύρως. Μια σχετικά λιτή λύση που διαθέτει όμως ασυνήθιστο ασύμμετρο σχεδιασμό που ξεχωρίζει.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού