ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΔΑΜΑΣΚΟΣ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto, ξύλο καρυδιάς ή δρυς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και είναι πολύ ελαφρά υπερυψωμένο από το πάτωμα με βάση στήριξης (δεν έχει πόδια). Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που είναι διακοσμημένη με φαρδιές οριζόντιες λουρίδα (βαφή  λάκας * η υφάσματος).

Τα κομοδίνα αποτελούνται από δύο κομμάτια που δεν είναι τοποθετημένα στην ίδια ευθεία (το ένα ακριβώς πάνω από το άλλο) αλλά είναι τοποθετημένα με ελαφρά απόκλιση, δίνοντας μια ασύμμετρη αίσθηση και έχουν από δύο συρτάρια το καθένα. Όλα τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα.

Η σιφονιέρα (τουαλέτα) είναι από ξύλο και αποτελείται από τέσσερα κομμάτια που δεν είναι τοποθετημένα στην ίδια ευθεία (το ένα ακριβώς πάνω από το άλλο) αλλά είναι τοποθετημένα με ελαφρά απόκλιση το ένα με το άλλο (αποκλίνουν αριστερά και δεξιά εναλλάξ), δίνοντας μια ασύμμετρη αίσθηση. Η σιφονιέρα διαθέτει τέσσερα όμοια συρτάρια: τα δύο βαμμένα στο χρώμα του ξύλου (από κάτω το πρώτο και το τρίτο) και τα άλλα δύο βαμμένα ματ λάκα (βαφή πολυεστερικής λάκας *). Όλα τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα.

Προτείνεται διχρωμία της ξύλινης επιφάνειας στο χρώμα του ξύλου και ματ λάκας αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας. Είναι μια πολύ μοντέρνα κρεβατοκάμαρα με ασύμμετρο σχεδιασμό που ξεχωρίζει και διαφέρει από το συνηθισμένο, προσεγμένη στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού