ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΟΡΙΕΝΤΕ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΟΡΙΕΝΤΕ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100 % από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο (καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια. Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που εκτείνεται και ενώνεται από τις δύο πλευρές με δύο κομοδίνα.

Τα κομοδίνα έχουν από ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, ένα μεγάλο συρτάρι κάτω και δυο μικρά συρτάρια πάνω. Η άνω επιφάνεια κάθε κομοδίνου έχει πλάτη.

Η σιφονιέρα είναι από ξύλο και διαθέτει εννιά όμοια συρτάρια σε διάταξη 3 Χ 3. Όλα τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά πόμολα.

Προτείνεται μέτριος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα στο φυσικό της καρυδιάς αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας .Είναι μια λιτή κρεβατοκάμαρα με προσοχή όμως στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας .
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού